PGDS Podcast #3 – Laboratoryjne COXy

PGDS Podcast #3 – Laboratoryjne COXy

Dzisiaj trochę o wodzie i nawodnieniu organizmu, o tym kiedy trzeba pić mniej a kiedy więcej. Mówię także o pszczołach, pierwszym mięsie z laboratorium i książkach. Zapraszam do słuchania.

Listen to “PGDS #3 – Laboratoryjne COXy” on Spreaker.

UWAGA! Podcast można także pobrać w formie MP3! Link poniżej:

pobierz podcast

Przydatne linki:
1. Prawda o wymieraniu pszczół i neonikotynoidach
https://weglowy.blogspot.com/2018/07/prawda-o-wymieraniu-pszczo-i.html?m=1
2. U progu globalnej zmiany. Cywilizacja 2.0:
https://dietetyczny.blog.polityka.pl/2018/04/06/u-progu-globalnej-zmiany-cywilizacja-2-0/
3. Omega-3 fatty acids for the primary and secondary prevention of cardiovascular disease

http://cochranelibrary-wiley.com/doi/10.1002/14651858.CD003177.pub3/abstract

Obserwuj mnie na:
Facebook
Twitter
Instagram
TuneIn
iTunes
YouTube

Zobacz także:

PGDS Podcast #4 – Żywność pod kontrolą REMASTERED

PGDS Podcast #5 – Chlebowy zawrót głowy

PGDS Podcast #1 – Genetycznie zmodyfikowany odcinek